2009-ben kezdtük működtetni a PapaChicõ ételbárt, egy pici helyen a 48-asok terén. Pizzákkal, salátákkal és tésztákkal vártuk kedves vendégeinket. Nekik köszönhetően mondhatjuk, hogy kinőttük azt a pár m2-t, és sok-sok szorgalommal, kitartással sikerült 2014-ben átköltözni a jelenlegi épületbe, ahol GrandeChicõ-ként folytattuk a munkát. Egy jóval nagyobb és szebb konyhát építettünk ki, a korábbi vendégtérnek új arculatot varázsoltunk. Kibővítettük az ételkínálatot, minden hétköznap házias menüt is kínálunk. A különteremben 30 főig rendezvényeket vállalunk. Az emeleten 9 szobával, modern és ízléses berendezéssel az Alice Panzió Gold működik.

Frupka tea
Egy gyümölcskoncentrátum, amely friss gyümölcsökből készül. Többféleképpen is elkészíthető, de jellemzően forró vizet kell hozzáöntenünk, hogy egy ízletes teaszerű forró italt készíthessünk belőle, de jég és hideg (szénsavas vagy szénsavmentes) víz hozzáadásával egy finom koktélt is kaphatunk.

Ételeink
Étlapunk kínálatát évente többször újítjuk meg annak érdekében, hogy magyar specialitásokon túl vendégeinket megismertethessük az európai gasztronómiai művészet minél több remekművével. Több mint 60 étel közül választhatnak vendégeink, de csoportok és rendezvények számára természetesen bármilyen fogás elkészítését vállaljuk.

Rendezvények
Éttermünkben megrendezheti születésnapját, névnapját, eljegyzését, esküvőjét vagy akár céges party-ját is. Készítünk svédasztalos vacsorát, rendezünk ültetett vagy állófogadást is. A tökéletes szórakozásért gondoskodunk tortáról, élő műsorról, kedvenc zenéiről. Kérésére igényeinek megfelelő menüajánlatot készítünk.
Az étterem befogadóképessége 30 fő.

Elérhetőségeink
Telefon: (30) 624 8541
Cím: 6300 Kalocsa, Szent István út 85/a
Email: text